Blank spot

Hopp til menyen


Vente med å oppgradere?

Lørdag 26. April, 2003

Eg har tidlegare vore svært positiv til nettlesaren frå Opera Software. Men den siste utgåva (7.10, som eg nyttar no) har eg opplevd som problematisk, ved at den stadig kræsjar utan varsel.

Etter det eg kan lese av meldingar frå andre brukarar så er det ikkje berre eg som opplever at Opera 7.10 stoppar oftare enn tidlegare utgåver. Er det fleire som opplever det same?

Nerdeting

Forrige | Neste


Kommentarar

Av: Arve, 27. April 2003, kl. 12.16

Hmmmm. Jeg bruker Opera 7.10 på fire forskjellige PCer, og Opera kræsjer aldri på tre av disse - på den fjerde kræsjer den innimellom.

Frem til Opera 7.10 beta 1 kræsjet den innimellom på alle fire.


Av: Chris, 28. April 2003, kl. 21.08

Har det noko med mine innstillingar å gjere? No er det spesielt på nettsider som Dinside.no og Itavisen.no som kræsjar oftast.


Av: Arve, 28. April 2003, kl. 22.34

Hm. Ting jeg fra tidligere versjoner har erfart at har innvirkning:

  • Java - av en eller annen sinnsyk grunn har jeg av og til hatt to-tre forskjellige versjoner av Java installert. Å redusere dette til en har hjulpet (fortrinnsvis ved å avinstallere alle, og så laste ned siste versjon fra http://java.sun.com/

  • Windows Media Player: har tidvis skapt problemer for meg, uvisst hvorfor.

  • Plugins: Jeg synes det er greit å avinstallere Opera helt før jeg installerer ny versjon, og sletter gjerne %program files%/%Operadir%


Av: Chris, 29. April 2003, kl. 06.28

Eg har maskiner med Opera, den eine er oppgradert frå XP Home til XP Pro, der Opera er installert oppå ein tidlegare Opera-versjon.

Den andre har fått seg ein bli-ny-dag, med nyinstallasjon av XP Pro, på nyformatert disk.

På begge har eg siste utgåve av Java SDK, og kun denne. Og problema med Opera byrja før eg installerte plugins som SVG Viewer og Shockwave Player etc.

Einaste som er att, må vere Media Player 9.0…Søk


Om meg

Innhald