Blank spot

Hopp til menyen


Snapshots, eller snøggbilete, om du vil

Onsdag 12. Mars, 2003

Eg var nok flinkare til å ta bilete før. Dei siste åra har denne aktiviteten dabba noko av. Kanskje hadde det vore lettare å ta snøggbilete om ein hadde det rette verktyet. Det er ikkje lett å fange opp situasjonar på ein diskret måte, når ein er utstyrt som ein japansk fototurist. No har eg klart meg lenge med eit kompaktkamera, i tillegg til at eg har litt større kamera til sitt bruk.

Eg hadde vel håpa å få brukt det litt sære mellomformatkameraet mitt (eit Holga 120S plastkamera) litt oftare, men i og med at eg ikkje er kunnig i filmframkalling og at framkalling av 120-film er, så vidt eg veit, noko kostbart i butikk, så er dette kameraet blitt bortprioritert til fordel for kompaktkamera eller speilreflekskamera.

Men eit lite snedig digitalkamera hadde kanskje ikkje vore så dumt.

Bilete

Forrige | Neste


Kommentarar

Av: Stine Stensbak, 03. September 2003, kl. 12.02

Når det gjelder Holgaen så er det fullt mulig å bruke 135 film. Det blir ganske tøfft, siden hele negativet blir eksponert. Hvis du søker litt rundt på nettet, finner du mange sider hvor det står hva man må gjøre for å bruke 135 film.

Lykke til!


Av: Chris, 06. September 2003, kl. 00.25

Kult! Takk for tipset, dette må definitivt testast. Og for andre som er interesserte, så følgjer det eit par lenkjer her:

http://www.geocities.com/nitelitephoto/12035.html http://www.theverb.com/holga/modification.htmSøk


Om meg

Innhald