Blank spot

Hopp til menyen


Dive into Accessibility

Fredag 17. Desember, 2004

For ei tid tilbake sa eg meg viljug til å jobbe med ei omsetjing av «Dive into accessibility» frå engelsk til nynorsk. Det var då eg trudde eg hadde tid til slikt.

Det er ikkje fullt så lenge sidan Asbjørn tok kontakt med meg og ville setje i gong med ei bokmålsomsetjing av den same teksten, men sjølv han har merka at dette ikkje er det som det blir sett av mest tid til.

Korleis kunne vi på ein enkel og grei måte involvere fleire menneske i arbeidet, få samkøyrd omsetjingane og bli ferdig med det heile? Heldigvis fann vi ei grei løysing på saka: Vi starta ein omsetjingswiki. For dei som ikkje kjenner til wiki-konseptet, så viser eg enkelt og greitt til det største wiki-prosjektet eg kjenner til, Wikipedia. Poenget er at no kan kven som helst hjelpe oss med omsetjingsarbeidet og spreie det tilgjengelege ord til omverda.

Vil du vere med? Så heng på då vel!

Prosjekt

Forrige | Neste


Kommentarar

Av: Asbjørn Ulsberg, 17. Desember 2004, kl. 12.56

Ah, godt at du sprer det glade budskap. Oversettingsarbeidet har gått litt tregt i det siste, i hvert fall for min del.


Av: Asle Ommundsen, 09. Januar 2005, kl. 12.33

Det ser ut som noen har hacket (ødelagt) forsiden til Wiki-en din! IP-adressen er godt synlig under «RecentChanges», så hvis noen bloggere har lyst til å leke detektiv, så er adressen: 221.192.170.84.

Kanskje en idé å blokkere denne IP-adressen? ;-)


Av: Jesro Christoffer Cena, 09. Januar 2005, kl. 13.56

No er framsida fiksa og låst. Satsar på at det går greitt å låse denne sidan den ikkje blir endra så ofte. I tillegg er klage sendt inn til abuse.Søk


Om meg

Innhald