Blank spot

Hopp til menyen


Alternative peikereiskapar

Onsdag 26. Mars, 2003

For ei tid tilbake skreiv IT-avisen om alternativ til musa som peikereiskap. Andre har óg skrive om sine erfaringar i høve til dette temaet. Karl Ove har skildra sine erfaringar med ei styrekule grundig i ein eldre artikkel. Nyleg kjøpte Lasse teiknebrettet som IT-avisen seinare gav eit stort smil. Han har óg skrive om sine erfaringar.

Andre forslag til alternativ blir teke i mot med takk.

Nerdeting

Forrige | Neste


Kommentarar

Av: Kyrre Baker, 27. Mars 2003, kl. 10.45

Minst ett av disse redskapene er også fantastisk flotte dersom man; f.eks. skal tegne “fersken” ;)


Av: Arve, 27. Mars 2003, kl. 11.00

Hva slags pekeredskap som passer er jo helt avhengig av hvilken bruk man har.

Det eneste jeg vil si er: Ligg unna alt som lukter av Anir - mer ubrukelig pekeredskap tror jeg aldri jeg har vært borti; dne kan muligens forhindre senebetennesle i håndledd, men jeg hadde verdens vondeste albue etter å ha prøvd en slik en hel dag.


Av: Chris, 27. Mars 2003, kl. 11.20

Ved einkvar reiskap ein vel å nytte, bør ein vel nytte gradvis opptrapping ved bruk. Det er vel ikkje anbefala å nytte eit nytt verkty ein heil dag ved første gongs bruk… ;)

Og klart: Kva ein vel er avhengig av kva ein skal nytte det til, om det så er rein navigasjonsreiskap eller for å teikne frukt.


Av: Arve, 27. Mars 2003, kl. 14.57

Poenget med Anir er at jeg mener den er ergonomisk katastrofalt utformet, fordi den tar bort all fleksibiltet mhp. hvordan man kan bruke den. Det blir å holde håndleddet i ro, og flytte all bevegelsen over i albue/skulder. Med en alminnelig mus kan du selv variere - som er mye sunnere.

Når det er sagt, så foretrekker jeg tastatur fremfor mus. Hver gang.Søk


Om meg

Innhald